Pazarcılar'dan Başkan Aygün’e Teşekkür
05.12.2019
Anasayfa > Haberler > Esnaflarımızın Görüşü Bizim İçin Önemli
Esnaflarımızın Görüşü Bizim İçin Önemli
Denizciler Caddesi'nde esnafları ziyaret eden Başkan Aygün, "Esnaflarımızı ziyaret ederek, onların görüş ve önerilerini dinlemeye devam ediyoruz" dedi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, katılımcı yönetim anlayışı gereği sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek istişare etmeye devam ediyor.  İlçenin farklı mahallelerinde esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aygün, bu kez Derince Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Morgül ile birlikte Denizciler Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. İlçede hizmete sundukları ve bundan sonraki süreçte hayata geçirecekleri projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Aygün, “Esnaflarımızı ziyaret ederek, onların görüş ve önerilerini dinlemeye devam ediyoruz. Rabbim, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. Biz halkımızla hep birlikte büyük bir aileyiz” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası