Pazarcılar'dan Başkan Aygün’e Teşekkür
05.12.2019
Anasayfa > Haberler > Aygün: Geleneklerimizi Yaşatmak Önemli
Aygün: Geleneklerimizi Yaşatmak Önemli
Kocaeli Erzurumlular Derneği'nin düzenlediği Geleneksel Herfene Gecesi programına katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Derneklerimizin geleneklerimizi yaşattıkları bu tür programlarımızı önemsiyorum" dedi

Herfene Gecesi Programı

Merkezi Derince İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin düzenlediği Geleneksel Herfene Gecesi programı, Derince ve çevre ilçelerde yaşayan Erzurumluları bir araya getirdi. Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde yapılan geceye başta Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, Meclis Üyesi Abdullah Yıldırım ve dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Erzurumlular Bir Araya Geldi

Herfene Gecesi dolayısıyla düzenlenen programda açılış konuşmasını yapan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, katılımlarından dolayı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve konuklarına teşekkür etti. İlçedeki sivil toplum kuruluşlarının Derince’nin en önemli zenginlikleri olduğunu ifade eden Başkan Aygün ise yaptığı konuşmada, derneklerin düzenlediği geleneksel etkinlikleri önemsediğini ifade etti. Erzurumluların yoğun ilgi gösterdiği program ikramların takdimi ve sohbetlerle devam etti.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası