Pazarcılar'dan Başkan Aygün’e Teşekkür
05.12.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün'den Temel Atma Törenine Davet
Başkan Aygün'den Temel Atma Törenine Davet
Gençlere yönelik yatırımlara büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün 41 seçim vaadi arasında da yer alan Gençlik Merkezleri, Derince'de hayat buluyor. Gençliğe yönelik hizmetler kapsamında hayat geçecek olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nin temel atma töreni bugün (26 Kasım Salı) saat 14:30'da yapılacak

Temel Atma Töreni Yapılacak

Bir yandan hizmete sunduğu projelerle Derince’yi gönül belediyeciliğinin merkezi konumuna getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, diğer taraftan seçim beyannamesinde yer alan 41 vaadi hızla yerine getirerek ilçeye birbirinden önemli eserler kazandırıyor. Gençliğe yönelik projelere daima öncelik veren Başkan Aygün’ün seçim vaatleri arasında da yer alan Gençlik Merkezleri projesi de ilçede hayat bulmaya başladı. Derince’nin her mahallesinde inşa edilmesi planlanan Gençlik ve Spor Merkezleri’nin ilki Dumlupınar Mahallesi’ne yapılıyor. Başkan Aygün’ün 41 projesi içerisinde yer alan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi’nin temel atma töreni bugün (26 Kasım Salı) saat 14:30’da gerçekleştirilecek.

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi

30 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan Dumlupınar Mahallesi’ndeki proje alanında kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odasının bulunduğu 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness grubu, çocuklar için yaş gruplarına göre oyun alanları ve kaykay pisti yer alacak. Merkeze gelecek olan çocuklar ve gençler, burada spordan eğitime kadar diledikleri tüm hizmetlere ulaşabilecek. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, tüm vatandaşları temel atma törenine davet ederek, “Spordan eğitime kadar birçok unsuru içerisinde barındıracak olan Gençlik Merkezlerimizin ilkini Dumlupınar mahallemizde inşa ediyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı bugün saat 14:30’da gerçekleştireceğimiz temel atma törenine bekliyorum. Allah’ın izniyle Gençlik Merkezlerimizi tamamlayarak tüm mahallelerimizde hizmete sunacağız” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası