1071 Kongre Merkezi, Belediye Binası Oluyor
05.12.2019
Derince Meclisi’nin Özel Konukları
04.12.2019
Anasayfa > Haberler > “Biz birlikte güçlüyüz”
“Biz birlikte güçlüyüz”
Yenikent Mahallesi sakinlerinden Özalp ailesine konuk olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Kentimiz için kıymetli halkımızla gönül birlikteliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz birlikte güçlüyüz” dedi

Özalp Ailesine Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği programlar kapsamında vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Yeniket Mahallesi’nde ikamet eden Ayten & Celal Özalp ailesine konuk olan Başkan Aygün’e ziyarette eşi Şükran Aygün, Ak Parti Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve teşkilat mensupları eşlik etti. Mahalle sakinlerinin de katılım sağladığı programda Başkan Aygün önemli mesajlar verdi.

“Halkımızla birlikte çalışıyoruz”

Özalp ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Aygün yaptığı konuşmada, “ Derinceli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bizleri tüm samimiyetleriyle ağırlayan Özalp ailesine teşekkür ediyorum. Kentimiz için kıymetli halkımızla gönül birlikteliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rabbim ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini daim eylesin. Biz birlikte güçlüyüz” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası