Şairler ve Ozanlar Derince’de Buluştu
Derinceli Çiftçilere Aspir Tohumu Dağıtıldı
Anasayfa > Haberler > Esnaflardan Başkan Aygün’e Teşekkür
Esnaflardan Başkan Aygün’e Teşekkür
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün Hafız Hasan Yılmaz Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla iç içe olmayı sürdürüyor. Başkan Aygün bu kez Hafız Hasan Yılmaz Caddesi’nde yer alan esnafları ziyaret etti. Gönül belediyeciliği şiarıyla çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Başkan Aygün, “Esnaflarımız ve halkımızın görüş, öneri ve taleplerine önem veriyoruz. Hep birlikte fikir alış-verişinde bulunarak ilçemize en güzel şekilde hizmet etmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Yaptığımız dekoratif aydınlatma çalışmalarımızı ticaretin hareketli olduğu tüm caddelerimizde uygulamayı hedefliyoruz. Ayrıca 26 Kasım Salı günü saat 14.30’da Dumlupınar Mahallemizde Gençlik ve Spor Merkezimizin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Siz kıymetli hemşehrilerimizi de aramızda görmekten mutluluk duyarım” dedi. Esnaflar da caddede yapılan dekoratif aydınlatma çalışmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası