Şairler ve Ozanlar Derince'de Buluşacak
Başkan Aygün’den DER-MEK Ailesine Kutlama
Anasayfa > Haberler > Gençlik Merkezi’nin Temeli Atılıyor
Gençlik Merkezi’nin Temeli Atılıyor
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün büyük önem verdiği Gençlik ve Spor Merkezi projesi için 26 Kasım Salı günü Dumlupınar Mahallesi’nde temel atma töreni düzenlenecek

26 Kasım Salı Günü

Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan vatandaşlarla her fırsatta buluşurken diğer taraftan da projelerini sırasıyla hayata geçiriyor. Daha önce Alo Vefa, DERKİM, Çözüm Masası, www.derincebaskanim.com, Sevgi Mağazası, Millet Kıraathanesi gibi projeleri hizmete sunan Başkan Aygün, bir önemli merkezi daha ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor. Başkan Aygün’ün 41 projesi içerisinde yer alan Gençlik ve Spor Merkezi için 26 Kasım Salı günü saat 14.30’da Dumlupınar Mahallesi’nde temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Yeni Spor ve Eğitim Merkezi

Dumlupınar Mahallesi’nde ilk Gençlik Merkezi’nin inşasına başlandığını aktaran Başkan Aygün, “İlk gençlik merkezimizi Dumlupınar Mahallemizde inşa ediyoruz. Spordan eğitime içerisinde birçok unsuru barındıracak olan merkezimiz alanında uzman eğitmenlerimizle halkımıza en güzel şekilde hizmet verecek. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezimizi tamamladıktan sonra ikinci çalışmamızı Fatih Sultan Mahallemizde gerçekleştireceğiz. 26 Kasım Salı günü saat 14.30’da gerçekleştireceğimiz temel atma törenine tüm halkımızı bekliyorum. Allah’ın izniyle on mahallemizde de inşa edeceğimiz Gençlik ve Spor Merkezlerimizi tamamlayarak ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Yürüyüş ve Bisiklet Yolları

30 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan Dumlupınar Mahallesi’ndeki proje alanında kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odasının bulunduğu 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness grubu, çocuklar için yaş gruplarına göre oyun alanları ve kaykay pisti yer alacak. Merkeze gelecek olan çocuklar ve gençler, burada spordan eğitime kadar diledikleri tüm hizmetlere ulaşabilecek.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası