Başkan Aygün’den DER-MEK Ailesine Kutlama
27.11.2019
Anasayfa > Haberler > Yenikent Kapalı Pazar 2 Aralık’ta Açılıyor
Yenikent Kapalı Pazar 2 Aralık’ta Açılıyor
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Yenikent semt pazarının 2 Aralık Pazartesi günü itibarıyla yeni Kapalı Pazar’da hizmet vereceğini söyledi

Seyyar Pazarcılar Odası ve Pazar Yeri Kuruluş Komisyonu ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kapalı Pazar’da yapılan düzenlemelerin tamamlandığını ve pazarın 2 Aralık’ta hizmete gireceğini aktardı. Oda yönetiminin hazırlayıp sunduğu yerleşim planını onaylayan Başkan Aygün yaptığı konuşmada, “Pazartesi günleri kurulan Yenikent semt pazarı 2 Aralık Pazartesi günü belediyemiz tarafından inşa edilen yeni Kapalı Pazar’da halkımıza hizmet verecek. Pazarcı kardeşlerimiz artık daha düzenli, hijyenik ve sağlıklı bir ortamda çalışmalarını sürdürecek. İlçemize, halkımıza ve esnaflarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası