Aygün: Derincemiz Adeta Bir Kültür Mozaiği
29.11.2019
Derince'de Spor Yapmayan Çocuk Kalmayacak
29.11.2019
Anasayfa > Haberler > “STK’lar kentimizin değeridir”
“STK’lar kentimizin değeridir”
Her fırsatta vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Sivil toplum kuruluşlarımız kültür çeşitliliği ve ürettiği fikirlerle kentimizin değeridir” dedi

Projeler Hizmete Sunuluyor

Gönül belediyeciliğini, yaptığı çalışmalarla ilçe halkına en güzel şekilde yansıtan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan projeleri sırasıyla hayata geçirirken diğer taraftan da toplumun her kesimiyle bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Aygün bu kez AK Parti Tokat eski Milletvekili Zeyid Aslan, Kocaeli Vanlılar Derneği Başkanı Fırat Güler, Başkan Vekili Orhan Çelikhası, Başkan Yardımcıları Ümit Yıldız ve Yakup Göğercin, Vural Alim, MHP Belediye Meclis Üyesi Ayhan Aksoy ve Vedat Akbulut’u konuk etti. Gerçekleşen ziyaretlerde önemli mesajlar veren Başkan Aygün, “Derincemiz için gönül birliği içerisinde çalışıyoruz. Projelerimizi sırasıyla hizmete sunarken bir yandan da toplumumuzun her kesimiyle iletişim kurmaya devam ediyoruz” dedi.

Gençlere Yönelik Çalışmalar

Sivil toplum kuruluşlarının kültür ve fikir çeşitliliğini arttırdığını söyleyen Başkan Aygün, “Vatandaşlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla her fırsatta bir araya gelerek istişarede bulunuyoruz. Kıymetli halkımızın fikir, görüş ve talepleri bizler için çok önemli. İlçemizi daha da ileri taşıma hedefiyle çalışmalarımızı, katılımcı ve şeffaf yönetim ilkesiyle sürdürüyoruz. STK’larımız da toplumumuz içerisinde kültür ve fikir çeşitliliğini arttıran önemli aktörlerdir. İlçemize hep birlikte sahip çıkarak özellikle yarınlarımız olan gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik faydalı çalışmalara imza atmaya devam etmeliyiz” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası