Başkan Aygün Her Zaman Çalışanların Yanında
Pazarcılar'dan Başkan Aygün’e Teşekkür
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün: Daima gençlerimizin yanındayız
Başkan Aygün: Daima gençlerimizin yanındayız
Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Derince'de hizmete giren Millet Kıraathanesi, okulların ara tatile girmesiyle birlikte öğrencilerin uğrak mekanı oldu

Tarihi Gar Binası’nda Hizmet Veriyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gönüllere hitap eden projelerin bir bir hizmete sunulduğu Derince’de Ağustos ayı içerisinde açılışı yapılan Millet Kıraathanesi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Başkan Aygün’ün 41 seçim vaadi arasında da yer alan ve hizmete girdiği günden beri ilçe halkının yoğun teveccüh gösterdiği Millet Kıraathanesi, Deniz Mahallesi’ndeki Tarihi Gar Binası’nda faaliyet gösteriyor.

4 Bin 500 Kitaplık Kütüphane

Yaklaşık 4 bin 500 kitaplık kütüphaneye sahip olan Millet Kıraathanesi, okulların ara tatile girmesiyle birlikte öğrencilerin uğrak mekanı oldu. Ders çalışan öğrencilerden, kitap okumak isteyen vatandaşlara kadar 7’den 70’e her kesime hitap eden kıraathane, kültürel ve sosyal çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Sessiz, sakin ortamı ile kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Millet Kıraathanesi’nde vatandaşlar çaylarını yudumlayarak, kitap okumanın keyfini yaşıyor.

“Önceliğimiz gençlerimiz”

Öğrencilerin tatillerini Millet Kıraathanesi’nde değerlendirmelerinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ara tatilini Millet Kıraathanemizde değerlendirerek çalışmalarını burada yapması bizleri mutlu ediyor. Çocuklarımız için tüm gayretimizle çalışmayı sürdürüyoruz. Yaptığımız hizmetler ve hayata geçirdiğimiz projelerimizde daima önceliğimiz olan gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası