Derince'de Spor Yapmayan Çocuk Kalmayacak
28.11.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’e Ulaşmak Çok Daha Kolay
Başkan Aygün’e Ulaşmak Çok Daha Kolay
Vatandaşların Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e 7 gün 24 saat boyunca her noktadan ulaşarak talep ve önerilerini ilettiği www.derincebaskanim.com yoğun ilgi görüyor

www.derincebaskanim.com

Katılımcı yönetim anlayışını benimseyen ve bu doğrultuda sürekli halkla iç içe olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,  projelerini belirlerken istişareye büyük önem veriyor. Vatandaşların görüş ve önerilerine her zaman açık olduğunu ifade eden Başkan Aygün, yayında olan www.derincebaskanim.com adlı internet sitesi ile Derincelilere artık çok daha yakın. Web sitesi aracılığıyla Derinceliler artık Başkan Aygün’e 7 gün 24 saat boyunca her noktadan ulaşabiliyor.

Proje Önerileri, Talep ve Şikayetler

www.derincebaskanim.com adlı internet sitesine giren vatandaşlar burada yer alan ‘Başkana Mesaj’ bölümünde talep, şikayet ve önerilerini Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e direkt olarak iletiyor. Siteyi kullanan vatandaşlar ayrıca ‘Bir Projem Var’ bölümünden Derince’de uygulanmasını ve hayal ettikleri projeleri ayrıntılarıyla yazıp, Başkan Aygün’e ulaştırıyor. Web sitesi uygulamasından son derece memnun olan vatandaşlar yeni uygulama ile birlikte sosyal medyadan istedikleri her an Başkan Aygün’e taleplerini iletebiliyor.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası