Derince'de Spor Yapmayan Çocuk Kalmayacak
28.11.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Ev Ziyaretlerinde
Başkan Aygün Ev Ziyaretlerinde
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Sırrıpaşa Mahallesi'nde Bakar ailesini ziyaret ederek burada hem aile bireyleri hem de komşularıyla bir araya geldi

Bakar Ailesine Konuk Oldu

Sürekli halkla iç içe olan ve her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gönül birlikteliğini pekiştirmeye devam ediyor. Başkan Aygün, AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği programlar kapsamında da seçim sürecinde evlerine konuk olduğu vatandaşları tekrar ziyaret ederek, hal hatır soruyor. Son olarak Sırrıpaşa Mahallesi’nde ikamet eden Ayla & Muhammet Bakar ailesine konuk olan Başkan Aygün’e bu ziyaretinde eşi Şükran Aygün, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Evlerini ve Gönüllerini Açıyorlar

Bakar ailesinin ev sahipliğinde mahalledeki komşularının da katıldığı buluşmada görüşlerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bizlere evlerini ve gönüllerini açan Derinceli vatandaşlarımızın hanelerine konuk olarak, gönül birlikteliğimizi pekiştirmeye devam ediyoruz. Buluşmalarımız hem yaptığımız hizmetlerimizi sizlere aktarmamız hem de görüşlerinizi almamız açısından bizim için çok kıymetli. Bu vesileyle bu akşam bizleri konuk eden Sırrıpaşa Mahallesi sakinlerimiz Ayla ve Muhammet Bakar ailesine ve kıymetli komşularına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası