Başkan Aygün MÜSİAD’ı Ağırladı
02.12.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün, Çocukların Mutluluğuna Ortak Oldu
Başkan Aygün, Çocukların Mutluluğuna Ortak Oldu
İshakçılar'da bir dizi incelemede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yeni hizmete giren oyun parkını da ziyaret ederek çocukların mutluluğuna ortak oldu

Öncelik Çocuklar ve Gençler

İlçede her mahallede hizmete sunmayı hedeflediği Gençlik Merkezleri projesiyle çocuklara ve gençlere verdiği önemi her fırsatta dile getiren Başkan Aygün, çocuklardan gelen talepleri karşılıksız bırakmıyor. Bu bağlamda Başkan Aygün’ün talimatı ile İshakçılar merkezinde kurulan oyun parkı da çocuklardan yoğun ilgi görüyor. Bir dizi program için İshakçılar’a giden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, buradaki temasları esnasında çocuk parkını da ziyaret ederek, parkta eğlenen çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Her Şey Onların Mutluluğu İçin

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, Belediye Meclis Üyesi İmdat Gülcan ve İbrahim Eren, AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve mahalle muhtarları ile birlikte oyun parkını gezen Başkan Aygün, çocuklarla tek tek sohbet etti. Yaptıkları her çalışmanın çocukların mutluluğu için olduğunu ifade eden Başkan Aygün, “Her şey geleceğimizin teminatı olan evlatlarımız için. Onların yüzündeki gülümseme bizlerin de en büyük mutluluğu” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası