Derince’de Hafızlık Töreni
11.01.2020
Anasayfa > Haberler > En Özel Hobi Bahçesi
En Özel Hobi Bahçesi
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, özel öğrencilerin üretime katılımını desteklemek amacıyla kurulan Hobi Bahçesi'nde kursiyerler ve aileleriyle bir araya geldi. Başkan Aygün, birlikte lavanta fidelerini toprakla buluşturduğu kursiyerlere her zaman yanlarında olacağının sözünü yineledi

Hobi Bahçesi’nin Açılışı Yapıldı

Bir yandan söz verdiği 41 projeyi hızla hizmete sunan diğer taraftan sosyal projelere önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, toplumun her kesimine hitap edecek çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nin çalışmalarına önem veren Başkan Aygün, daha önce özel bireyler ve ailelerine yönelik verdiği vapur turu sözünü yerine getirmişti. Başkan Aygün, söz verdiği Hobi Bahçesi’ni de Engelsiz Yaşama Destek Merkezi ailesine kazandırdı. Aynı zamanda özel öğrencilerin üretime katılımını sağlayacak olan Hobi Bahçesi’nin açılışı dolayısıyla bir program düzenlendi.

Özel Çocuklarımızın Yanındayız

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve eşi Şükran Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, Meclis Üyesi İbrahim Eren, belediye daire müdürleri, EYDEM eğitmen ve yöneticileri ile kursiyerler ve aileleri katıldı. Başkan Aygün’ün kendileri için hazırladığı Hobi Bahçesi’nin taşlarını rengarenk boyayan kursiyerler, ellerindeki lavanta fidelerini toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadı. Özel bireylere yönelik bu tür sosyal etkinliklerin devam edeceğini belirten Başkan Aygün, “Bizlere Yüce Allah’ın emaneti olan özel çocuklarımızın daima yanında olmaya devam edeceğiz. Kıymetli yavrularımız ve ailelerinin mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası