Pazarcılar'dan Başkan Aygün’e Teşekkür
05.12.2019
Anasayfa > Haberler > Derincemiz İçin Çalışıyoruz
Derincemiz İçin Çalışıyoruz
Fen İşleri Müdürlüğünde çalışanlarla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ardından Çenesuyu bayileriyle toplantı yaptı. İlçe halkı için mesai mefhumu göz etmeksizin Derince Belediyesi ailesi olarak hep birlikte çalıştıklarını belirten Başkan Aygün, gönül ve hizmet belediyeciliğini pekiştirdiklerini söyledi

Çalışanlarla Bir Araya Geldi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, vatandaşlara söz verdiği projeleri hizmete sunmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu bağlamda beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala ve daire müdürleri ile birlikte Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Aygün, çalışanlarla bir araya geldi. Birimleri tek tek dolaşarak belediye çalışanlarına kolaylıklar dileyen Başkan Aygün, burada yaptığı görüşmelerde devam eden faaliyetlerle ilgili detaylı bilgi aldı.

Bu Değeri Birlikte Korumalıyız

Başkan Aygün, Fen İşleri Müdürlüğü’nün ardından Çenesuyu Fabrikası’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Aygün, fabrika ziyaretinin sonrasında Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve Çenesuyu A.Ş. Genel Müdürü Cumhur Seferoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşen toplantıda Çenesuyu bayileriyle bir araya geldi. Derince’nin en önemli markası olan Çenesuyu’nun yaptığı üretimle ülke ekonomisine katkı sağladığını belirten Başkan Aygün, “Bu değeri hep birlikte korumalı ve daha da ileri taşımalıyız” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası