Başkan Aygün MÜSİAD’ı Ağırladı
02.12.2019
Anasayfa > Haberler > Hobi Bahçesi'nde Son Dokunuşlar
Hobi Bahçesi'nde Son Dokunuşlar
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, özel kursiyerlere yönelik sözünü yerine getirdi. Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'nde Başkan Aygün'ün talimatıyla oluşturulan Hobi Bahçesi ile birlikte kursiyerler büyük bir heyecan ve sevinç yaşadı. 15 Kasım Cuma günü saat 10.00’da Başkan Aygün'ün de katılımıyla açılışı yapılacak olan Hobi Bahçesi'nde lavanta ekimi için sabırsızlanan özel bireyler, bahçenin taşlarını hayalleri doğrultusunda rengarenk boyadı

Başkan Aygün Sözünü Tuttu

Bir yandan söz verdiği 41 projeyi hizmete sunan diğer taraftan da halkın beklentilerine yönelik acil sorunları hızla çözüme kavuşturan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, vatandaşlardan gelen her talebe destek olmaya gayret ediyor. Özel bireylerin de her zaman yanında olan Başkan Aygün, gerek Derince Belediyesi bünyesindeki Engelsiz Yaşama Destek Merkezi, gerekse diğer kurumlar nezdinde katkılarını sürdürüyor. Daha önce özel bireyler ve ailelerine yönelik verdiği vapur turu sözünü gerçekleştiren Başkan Aygün, söz verdiği Hobi Bahçesi’ni de Engelsiz Yaşama Destek Merkezi ailesine kazandırdı.

Hayallerini Renklere Yansıttılar

Başkan Aygün’ün “Hizmete sunacağımız hobi bahçesiyle birlikte özel öğrencilerimizin üretime katılımlarını destekleyeceğiz” sözlerinin ardından EYDEM’de kurulan Hobi Bahçesi, özel bireyler arasında büyük heyecan uyandırdı. 15 Kasım Cuma günü saat 10.00’da açılışı yapılacak olan Hobi Bahçesi’ni lavanta fide ekimi için hazır hale getirmek isteyen özel bireyler, beraberinde eğitmenler ve kurum yetkilileri ile birlikte bahçenin taşlarını boyadı. Hobi Bahçesi’nin taşlarına hayallerindeki renkleri yansıtıp, son dokunuşları yapan kursiyerler düzenlenecek etkinlikle rengarenk yaptıkları bahçeye lavanta fidanlarını dikecek.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası