Derince Akşamları Bir Başka Güzel
14.11.2019
Anasayfa > Haberler > Derince’nin Merkezi Işıl Işıl Oldu
Derince’nin Merkezi Işıl Işıl Oldu
İstasyon Caddesi'nin ardından ilçenin en işlek noktalarında Hafız Hasan Yılmaz Caddesi'nde yapılan dekoratif aydınlatma çalışmaları ile kent merkezi adeta ışıl ışıl oldu

İlk Düzenleme İstasyon Caddesi’nde

Bir yandan kentin acil ihtiyaçlarını hızla çözüme kavuşturan, diğer taraftan Derincelilere söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kent estetiğine değer katan çalışmalara da önem veriyor. Başkan Aygün’ün talimatları ile bu kapsamda ilk olarak Deniz Mahallesi İstasyon Caddesi’nde dekoratif aydınlatma çalışmaları yapılmıştı. Derince Belediyesi ekiplerince 250 metre uzunluğundaki İstasyon Caddesi’nde yapılan çalışmalarla bölgenin adeta silueti değişmişti.

Enerji Tasarrufu da Sağlıyor

İstasyon Caddesi’ndeki düzenlemelerin tamamlanmasının ardından Derince Merkezde yer alan ve bölgenin en işlek caddelerinden Çenedağ Mahallesi Hafız Hasan Yılmaz Caddesi’nde de dekoratif aydınlatma çalışmasına başlandı. Caddede ilk etapta 2000 metre led aydınlatma kullanılarak ışık perdesi yapıldı. Sonrasında 14 adet dekoratif led asma armatür ve aydınlatma logolarının kullanılmasıyla çalışmalar tamamlanacak. Görsel güzelliğin yanı sıra enerji tasarrufu da sağlayan uygulamanın ilçe genelinde etap etap devam edeceği belirtildi.