Derince’de Hummalı Çalışmalar
Başkan Aygün, Dost ve Kardeş Ülke Sudan’da
Anasayfa > Haberler > Derince’nin Merkezi Işıl Işıl Oldu
Derince’nin Merkezi Işıl Işıl Oldu
İstasyon Caddesi'nin ardından ilçenin en işlek noktalarında Hafız Hasan Yılmaz Caddesi'nde yapılan dekoratif aydınlatma çalışmaları ile kent merkezi adeta ışıl ışıl oldu

İlk Düzenleme İstasyon Caddesi’nde

Bir yandan kentin acil ihtiyaçlarını hızla çözüme kavuşturan, diğer taraftan Derincelilere söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kent estetiğine değer katan çalışmalara da önem veriyor. Başkan Aygün’ün talimatları ile bu kapsamda ilk olarak Deniz Mahallesi İstasyon Caddesi’nde dekoratif aydınlatma çalışmaları yapılmıştı. Derince Belediyesi ekiplerince 250 metre uzunluğundaki İstasyon Caddesi’nde yapılan çalışmalarla bölgenin adeta silueti değişmişti.

Enerji Tasarrufu da Sağlıyor

İstasyon Caddesi’ndeki düzenlemelerin tamamlanmasının ardından Derince Merkezde yer alan ve bölgenin en işlek caddelerinden Çenedağ Mahallesi Hafız Hasan Yılmaz Caddesi’nde de dekoratif aydınlatma çalışmasına başlandı. Caddede ilk etapta 2000 metre led aydınlatma kullanılarak ışık perdesi yapıldı. Sonrasında 14 adet dekoratif led asma armatür ve aydınlatma logolarının kullanılmasıyla çalışmalar tamamlanacak. Görsel güzelliğin yanı sıra enerji tasarrufu da sağlayan uygulamanın ilçe genelinde etap etap devam edeceği belirtildi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası