Derince, Daha Güzel Hizmetler Alacak
15.11.2019
Anasayfa > Haberler > Aygün: Biz Birlikte Derinceyiz
Aygün: Biz Birlikte Derinceyiz
Fatih Mahallesi'nde ikamet eden Geylan ailesini ziyaret eden ve burada hem aile bireyleri hem de bölge sakinleriyle bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Biz birlikte Derinceyiz" dedi

Gönül Birlikteliği Vurgusu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği programlar kapsamında seçim sürecinde hanelerine konuk olduğu vatandaşları tekrar ziyaret ederek, gönül birliği mesajları veriyor. Fatih Mahallesi’nde ikamet eden İsmet & Münire Geylan ailesinin hanesine konuk olan Başkan Aygün’e bu ziyaretinde eşi Şükran Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, Fatih Mahallesi Muhtarı Mutlu Karakaş ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Geylan Ailesine Ziyaret

Geylan ailesinin yanı sıra mahalledeki komşularının da katılımıyla gerçekleşen buluşmada konuşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “İlçe Kadın Kollarımızın düzenlediği programlar vasıtasıyla seçim sürecinde bizleri hanelerine konuk eden ailelerimizi ziyaret ediyor, halkımızla gönül birlikteliğimizi pekiştiriyoruz. Bu akşam bizleri evlerinde misafir eden Fatih Mahallesi sakinlerimiz Geylan ailesine ve kıymetli komşularına teşekkür ediyorum. Sizlerin fikir ve görüşleri bizim için çok önemli. Biz birlikte Derinceyiz” dedi.