En Özel Hobi Bahçesi
Derincemiz İçin Çalışıyoruz
Anasayfa > Haberler > Aygün: Çalışma Azminiz Bizlere Güç Veriyor
Aygün: Çalışma Azminiz Bizlere Güç Veriyor
Çınarlı Mahallesi Kadın Kolları'nın düzenlediği toplantıya katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Ak davaya gönül veren hanım kardeşlerimizin enerjisi ve çalışma azmi bizlere de güç veriyor. İnanıyorum ki kadınlar, aydınlık geleceğimizin mimarı olacak" dedi

Başkan Aygün’den Çınarlı Teşkilatı’na Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Çınarlı Mahallesi Kadın Kollarının düzenlediği toplantıya katılarak ilçede hayata geçirdikleri projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye Meclis Üyesi Halime Gökdemir, Çınarlı Mahallesi Kadın Kolları Temsilcisi Hatice Yaltı ve mahalle yönetiminin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Aygün, AK Parti’nin başarısındaki en önemli payın kadın kollarında olduğunu söyledi.  Başkan Aygün, konuşmasında “AK davaya gönül veren hanım kardeşlerimizin enerjisi ve çalışma azmi bizlere de güç veriyor. İnanıyorum ki kadınlar, aydınlık geleceğimizin mimarı olacak” dedi.

Hizmet ve Gönül Belediyeciliğini Pekiştirdik

İlçe genelinde yapılan çalışmalarla ilgili de bilgiler veren Başkan Aygün, gönül belediyeciliğini hizmet belediyeciliği ile pekiştirdiklerini ifade etti. Çözüm Masası, Alo Vefa Hattı, Millet Kıraathanesi, DERKİM ve Sevgi Mağazası gibi projelerle halkımızın gönüllerine dokunuyoruz. Bunun yanı sıra Gençlik Merkezleri projelerimiz bizim için çok önemli. Dumlupınar Mahallesi’ndeki merkezimiz için ihalemizi yaptık ve çalışmalarımıza başladık. Fatih Mahallesi Gençlik Merkezi için de çalışmalarımız sürüyor. İlçemizdeki tüm mahallelerimize birer Gençlik Merkezi kazandıracağız” dedi. İlçede acil ihtiyaçların çözümü noktasında altyapı ve üstyapı düzenlemelerini sürdürdüklerini belirten Başkan Aygün, Deniz Mahallesi İstasyon Caddesi’nde başlattıkları dekoratif aydınlatma çalışmasının da ilçe genelinde yaygınlaştırılacağını ifade etti.