Gençlik Merkezi’nin Temeli Atılıyor
Anasayfa > Haberler > Derince Encümeni’nde İki İhale Yapıldı
Derince Encümeni’nde İki İhale Yapıldı

Beş Yıllık Kiralama İhalesi

İhale Komisyonu Başkanlığını Kenan Yalçın’ın yaptığı Derince Belediyesi’ndeki ihalelerin ilki Harikalar Sahili’ndeki yaklaşık 95 bin m2’lik alanın kiralanması ile ilgiliydi. Derince Belediyesi’nin hüküm ve tasarrufu altındaki Yavuz Sultan Mahallesi Harikalar Sahili’ni kapsayan yaklaşık 95 bin m2’lik alan ve üzerindeki işletmelerin bulunduğu bölgenin kiralama ihalesi Belediye Encümenince yapıldı. İhaleye katılan Yelken A.Ş. aylık 51 bin TL + KDV teklif verdi. 5 yıllık kiralama ihalesinin muhammen bedelinin 3 milyon TL + KDV olduğu ihaleye Yelken A.Ş. 3 milyon 60 bin TL teklif sunmuş oldu.  İhale Komisyonunun yapacağı kontrol ve değerlendirmelerin ardından ihale onaylanmak üzere başkanlık makamına sunulacak.

Üç Firmanın Katılımıyla Yapıldı

Derince Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen ikinci ihale ilçe sınırları içerisinde bulunan fiber optik altyapı tesisleri ile telekomünikasyon altyapılarının tespitine ilişkin danışmanlık hizmeti alımı ile ilgili olarak gerçekleşti. 3 firmanın katıldığı ihalenin sonucu yapılacak kontrol ve değerlendirmelerin ardından onaylanmak üzere başkanlık makamına sunulacak. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından Derince’de altyapı tesislerinin (fiber optik altyapı tesisleri ile telekomünikasyon altyapılarının) kullanıldığı yerlerde çalışmalar yapılacak ve tüm sokaklar ile binalardaki yerlerin tespiti yapılarak ilgili firmalarla irtibat kurulmak suretiyle bedel tespit ve ecrimisil çalışmaları başlatılacak.