Alo VEFA Örnek Oluyor
16.11.2019
Anasayfa > Haberler > Emniyet Güçlerimizin Her Zaman Yanındayız
Emniyet Güçlerimizin Her Zaman Yanındayız
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti

Seçim sürecinde söz verdiği 41 projeyi bir bir hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kurumlar arası iş birliğine verdiği önem doğrultusunda kent protokolü ile bir araya gelmeye de özen gösteriyor. Başkan Aygün, bu bağlamda beraberinde Derince Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Yalçın ve AK Parti Derince İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Karadeniz ile birlikte Kocaeli İl Emniyet Müdürü olarak atanan ve görevine başlayan Veysel Tipioğlu’nu makamında ziyaret etti. Tipioğlu ve emniyet kuvvetlerine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Aygün, “Ülkemizin dört bir yanında huzur ve güvenliği sağlamak için çalışan emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız” dedi. Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu da ziyaretleri dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.