Başkan Aygün Yörükler’in Konuğu Oldu
08.10.2019
Anasayfa > Haberler > Kaşkaldere Mesire Alanı Bakımdan Geçti
Kaşkaldere Mesire Alanı Bakımdan Geçti
Derince Kaşkaldere Mesire Alanı'nda bulunan çocuk oyun grupları ve fitness alanlarında onarım ve tadilat çalışması yapıldı

Vatandaşların dinlenip stres attığı park, bahçe ve mesire alanlarının onarım ve tadilat çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelinde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Derince Kaşkaldere Mesire Alanı’nda bulunan çocuk oyun gruplarının zemininde ve fitness aletlerinde onarım ve tadilat yapıldı. Bu doğrultuda bin 170 metrekare alanın kauçuk zemininin tadilatı gerçekleştirildi.

ZEMİN TADİLATI YAPILDI

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalarda, mesire alanında bulunan kauçuk zeminin deforme olmuş kısımlarının onarımı yapıldı. 1, 2 ve 3. etaplardaki oyun grubu ve fitness alanlarındaki kauçuk zeminlerin bin 170 metrekaresindeki zemin baştan aşağıya yenilendi. Ekipler kauçuk zeminlerdeki bozulan ve eskiyen parçaları kaldırarak yerine yenilerini koydu.

FİTNESS ALETLERİ ONARILDI

Öte yandan 12 adet fitness takımından bozulan ve çalışmayan aletlerin onarımı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen onarım çalışmaları ile vatandaşların oyun grupları ve fitness alanlarından sorunsuz bir şekilde hizmet almaları sağlandı. İl genelindeki park, bahçe, mesire alanı ve diğer yerlerdeki oyun grupları ve fitness alanlarında yapılan onarımlarla vatandaşların memnuniyeti kazanılıyor.