İlçemizi Yarınlara Birlikte Taşıyoruz
05.12.2019
Anasayfa > Haberler > Kaşkaldere Mesire Alanı Bakımdan Geçti
Kaşkaldere Mesire Alanı Bakımdan Geçti
Derince Kaşkaldere Mesire Alanı'nda bulunan çocuk oyun grupları ve fitness alanlarında onarım ve tadilat çalışması yapıldı

Vatandaşların dinlenip stres attığı park, bahçe ve mesire alanlarının onarım ve tadilat çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelinde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Derince Kaşkaldere Mesire Alanı’nda bulunan çocuk oyun gruplarının zemininde ve fitness aletlerinde onarım ve tadilat yapıldı. Bu doğrultuda bin 170 metrekare alanın kauçuk zemininin tadilatı gerçekleştirildi.

ZEMİN TADİLATI YAPILDI

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalarda, mesire alanında bulunan kauçuk zeminin deforme olmuş kısımlarının onarımı yapıldı. 1, 2 ve 3. etaplardaki oyun grubu ve fitness alanlarındaki kauçuk zeminlerin bin 170 metrekaresindeki zemin baştan aşağıya yenilendi. Ekipler kauçuk zeminlerdeki bozulan ve eskiyen parçaları kaldırarak yerine yenilerini koydu.

FİTNESS ALETLERİ ONARILDI

Öte yandan 12 adet fitness takımından bozulan ve çalışmayan aletlerin onarımı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen onarım çalışmaları ile vatandaşların oyun grupları ve fitness alanlarından sorunsuz bir şekilde hizmet almaları sağlandı. İl genelindeki park, bahçe, mesire alanı ve diğer yerlerdeki oyun grupları ve fitness alanlarında yapılan onarımlarla vatandaşların memnuniyeti kazanılıyor.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası