Derince’de Mehmetçik için Zafer Duası
10.10.2019
Anasayfa > Haberler > Meclis'te 7 Madde Görüşüldü
Meclis'te 7 Madde Görüşüldü
Derince Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısında yer alan yedi gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı

Başkan Aygün Yönetiminde

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yönettiği Ekim ayı meclisinde katiplikleri Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir yaptı. 7 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında sırasıyla gündeme alınan Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Komisyonu’ndan gelen süre uzatımı ve kültür ocağı ile ilgili yazılar oy birliği ile kabul edildi. Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen Merkez Otopark’tan engelli bireylerin ücretsiz yararlanması maddesi ile İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün sözleşme yetkisi ile ilgili yazılar da oy birliği ile kabul edildi.

Bir Sonraki Meclis 25 Ekim’de

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2020-2024 Dönemi Stratejik Planı ile ilgili yazısının da görüşülerek kabul edildiği Meclis’te gündeme alınan 2020 Mali Yılı Performans Programı ve Bütçe Tasarısı ise Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden gelen tahsis ile ilgili yazının da gündeme alındığı Meclis’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacak olan Seyahat Kartları Ofisi’ne 1071 Anadolu Kültür Merkezi’nde yer tahsisi yapılmasına oy birliğiyle karar verildi. Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki ara toplantı tarihi ise 25 Ekim Cuma günü saat 17.00 olarak belirlendi.