Şairler ve Ozanlar Derince'de Buluşacak
Başkan Aygün’den DER-MEK Ailesine Kutlama
Anasayfa > Haberler > Gençlik Merkezi İhalesine Yoğun Katılım
Gençlik Merkezi İhalesine Yoğun Katılım
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün seçim vaatleri arasındaki 41 projeden biri olan Gençlik Merkezleri Derince'de hayat buluyor. Başkan Aygün'ün özel önem verdiği ve ilki Dumlupınar Mahallesi'ne inşa edilecek olan Gençlik ve Spor Merkezi'nin ihalesi yapıldı

İlk Merkez Dumlupınar’a

Derince’de Başkan Aygün tarafından her mahalleye yapılacağı açıklanan Gençlik Merkezleri projesinde ilk adım atıldı. İlk etapta Dumlupınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Gençlik ve Spor Merkezi için ihale yapıldı. Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Dumlupınar Mahallesi Gençlik ve Spor Merkezi ihalesine 7 firma katıldı. Derince Belediyesi adına İhale Komisyonu Başkanı Süleyman Akar başkanlığında gerçekleştirilen ihalede en düşük teklifi 2 milyon 809 bin TL 29 Kuruş ile Habiloğlu Yapı Proje San. ve Tic. Ltd. Şti - Mehtap Satıcı Köprülü iş ortaklığı verdi. İhale Komisyonu yapacağı kontrol ve değerlendirmelerin ardından ihale süreci ile ilgili kararı verecek.

Spor ve Eğitim Bir Arada

Derince Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından ihale aşamasına getirilen Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, tamamlanmasıyla birlikte bölgenin yeni spor ve eğitim merkezi olacak. 30 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan proje alanında kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odasının bulunduğu 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness grubu, çocuklar için yaş gruplarına göre oyun alanları ve kaykay pisti yer alacak. Alanında uzman isimlerin görev alacağı merkeze gelecek olan çocuklar ve gençler, burada spordan eğitime kadar diledikleri tüm hizmetlere ulaşabilecek.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası