Derince Meclisi Mehmetçiğin Yanında
14.10.2019
Anasayfa > Haberler > Aygün: Hayat Glutensiz de Güzel
Aygün: Hayat Glutensiz de Güzel
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çölyak hastalığı ile ilgili başlattığı farkındalık çalışması kapsamında Elisa ve Göktuğ Güreli kardeşler ile Elifsu Akkoç'u evlerinde ziyaret etti

Güreli ve Akkoç Ailelerine Ziyaret

Glutensiz besinler alarak hayatlarını sürdüren çölyak hastaları için Derince Belediyesi tarafından bir farkındalık çalışması başlatıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün bizzat ilgilendiği çalışmalar kapsamında ev ziyaretleri de yapılıyor. Başkan Aygün, Derince genelinde yaptığı ev ziyaretleri esnasında bu kez çölyak hastası çocukları olan Güreli ve Akkoç ailelerinin hanelerine konuk oldu.

Her Zaman Yanlarında Olacağız

Elisa ve Göktuğ Güreli kardeşler ile Elifsu Akkoçu evlerinde ziyaret eden Başkan Aygün, “Hayat glutensiz de güzel diyerek çölyak hastalarımızla ilgili bir farkındalık çalışması başlattık. Bugün ziyaret ederek glutensiz gıda paketlerini de teslim ettiğimiz yavrularımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Başta ilçemiz olmak üzere bu konudaki hassasiyetimizi onların yaşamlarının tüm alanlarında göstermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.