Aygün: Hayat Glutensiz de Güzel
06.10.2019
Anasayfa > Haberler > Müftü Amil'den Başkan Aygün'e Ziyaret
Müftü Amil'den Başkan Aygün'e Ziyaret
Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçe Müftüsü Mecit Amil ve beraberindeki heyet Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ü ziyaret etti

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Şube Müdürü Mehmet Dağtekin, Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Çetin Kıranşal, Maksut Ekşi ve Ahmet Yelkenci, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Müftü Amil, bu yıl "Cami ve Hayat" temasının ön plana çıkarıldığı hafta boyunca yapılan etkinliklere olan katkılarından dolayı Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti. Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, tüm cami ve din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.