Derinceliler Kapalı Pazar’dan Memnun
29.11.2019
Anasayfa > Haberler > Satranç Turnuvasında Ödüller Sahibini Buldu
Satranç Turnuvasında Ödüller Sahibini Buldu
Derince Belediyesi'nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği satranç turnuvasında dereceye giren sporcular gerçekleştirilen törenle madalya ve sertifikalarını aldı

Yeni Dönem Öncesi Toplantı Yapıldı

Dumlupınar Mahallesi’nde eğitim veren Kusachi DER-MEK binasında iki önemli organizasyon birden düzenlendi. Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin’in Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda (DER-MEK) kurslarında görev alacak olan usta öğreticilerle bir araya geldiği ilk programda Derince Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Boz ile DER-MEK Sorumlusu Burak Çepil de hazır bulundu. Yeni dönemde DER-MEK çatısı altından onlarca branşta binlerce Derinceliye ücretsiz olarak kurs hizmetleri vereceklerini belirten Başkan Yardımcısı Şirin, Derince Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlerin her zaman yanında olduklarının mesajını verdi.

Satrançta Sertifika ve Madalya Töreni

Kusachi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen günün ikinci programında ise satranç kurslarında yıl boyunca eğitim gören 85 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen turnuvanın ödül töreni yapıldı. DER-MEK’de Arif Aksüt önderliğinde satranç eğitimi gören kursiyerler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen programda konuşan Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, bilgi ve zekanın birleşimi olan satrançtaki başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti. Üç ayrı grupta toplam 15 sporcuya sertifika ve madalyalarının takdim edildiği program, toplu fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.

DER-MEK SATRANÇ TURNUVASI

1.GRUP

1.Umut Göktuğ Zorer

2.Egemen Göç

3.Kudret Kaan Güzeller

4.Ayşenur Çil

5.Defne Selişter

2.GRUP

1.Ecrin Uzunbilek

2.Meyranur Başkonak

3.Yusuf Elmas

4.Eysa Akar

5.Asude Selişter

3.GRUP

1.A.Deniz Ayvaz

2.Işıl Gürgen

3.Ahmet Deniz Çeviker

4.A.Eslem Sarıbaş

5.Yunus Emre Çelebi

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası