Kapalı Pazar İçin Komisyon Kuruldu
12.10.2019
Anasayfa > Haberler > Satranç Turnuvasında Ödüller Sahibini Buldu
Satranç Turnuvasında Ödüller Sahibini Buldu
Derince Belediyesi'nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği satranç turnuvasında dereceye giren sporcular gerçekleştirilen törenle madalya ve sertifikalarını aldı

Yeni Dönem Öncesi Toplantı Yapıldı

Dumlupınar Mahallesi’nde eğitim veren Kusachi DER-MEK binasında iki önemli organizasyon birden düzenlendi. Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin’in Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda (DER-MEK) kurslarında görev alacak olan usta öğreticilerle bir araya geldiği ilk programda Derince Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Boz ile DER-MEK Sorumlusu Burak Çepil de hazır bulundu. Yeni dönemde DER-MEK çatısı altından onlarca branşta binlerce Derinceliye ücretsiz olarak kurs hizmetleri vereceklerini belirten Başkan Yardımcısı Şirin, Derince Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlerin her zaman yanında olduklarının mesajını verdi.

Satrançta Sertifika ve Madalya Töreni

Kusachi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen günün ikinci programında ise satranç kurslarında yıl boyunca eğitim gören 85 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen turnuvanın ödül töreni yapıldı. DER-MEK’de Arif Aksüt önderliğinde satranç eğitimi gören kursiyerler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen programda konuşan Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, bilgi ve zekanın birleşimi olan satrançtaki başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti. Üç ayrı grupta toplam 15 sporcuya sertifika ve madalyalarının takdim edildiği program, toplu fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.

DER-MEK SATRANÇ TURNUVASI

1.GRUP