Başkan Aygün Futbolcularla Buluştu
06.11.2019
Anasayfa > Haberler > Bekir Sıtkı Özer’de Kütüphane Açılışı
Bekir Sıtkı Özer’de Kütüphane Açılışı
Derince'de eğitim veren Bekir Sıtkı Özer İlkokulu'nun yeni kütüphanesi Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün katıldığı törenle kullanıma açıldı

Erdoğan Aydil Anısına Yapıldı

Bekir Sıtkı Özer İlkokulu’nda Erdoğan Aydil anısına yaptırılan kütüphanenin açılış töreni gerçekleşti. Okul bahçesinde düzenlenen açılış törenine Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Bahattin Çelik, İbni Sina Mahalle Muhtarı Ömer Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Gülcan Çimen, Murat Dulkadiroğlu ve Yılmaz Serbes, Bekir Sıtkı Özer İlkokulu Müdürü Halil Öztürk, Aydil ailesi adına Özlem Aydın Kayserilioğlu ve Ülkü Aydil ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Halk Oyunları Gösterisi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Bekir Sıtkı Özer İlkokulu Müdürü Halil Öztürk ve okul öğretmenlerinden Arzu Yürükçü, günün anlam ve önemine binaen birer selamlama konuşması yaptı. Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün Aydil ailesine plaket ve çiçek sunumu ile devam eden programda öğrencilerden Meyra Kocaman da şiirler seslendirdi. Bekir Sıtkı Özer İlkokulu Halk Oyunları ekibinin Muş yöresine ait halk oyunları gösterisi ile devam eden program kütüphane açılışı ile sona erdi.