Başkan Aygün: Daima gençlerimizin yanındayız
18.11.2019
Anasayfa > Haberler > Araştırma Hastanesi'nde Yeni Düzenlemeler
Araştırma Hastanesi'nde Yeni Düzenlemeler
Derince Belediyesi ekiplerinin yaptığı düzenlemelerle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne batı çıkış kapısı açılırken başhekimlik girişine de ambulans park yeri yapıldı

Sağlık hizmetleri konusunda kentimizin merkezi konumundaki Derince’de yer alan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bazı düzenlemeler hayata geçirildi. Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Başhekimlik girişine ambulans park yeri yapıldı. Ayrıca trafiğin rahatlaması adına Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine yeni kapı düzenlemesi de yapıldı. Batı çıkış kapısının açıldığı Derince’de yapılan bu çalışmalar vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.