Derince'de Anlamlı Konferans
12.11.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den Vefa Ziyaretleri
Başkan Aygün’den Vefa Ziyaretleri
Gönül belediyeciliği şiarıyla çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan projelerini hayata geçirirken diğer taraftan vefa ziyaretlerine devam ediyor

Mehdi Altan’ı Ziyaret Etti

Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaptığı anlamlı ziyaretlerle ilçe sakinlerinin hanelerine konuk olmaya devam ediyor. Vefa ziyaretlerine büyük önem veren Başkan Aygün, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, Belediye Meclis Üyesi İsmail Küçük ve Ayşe Şiranün, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Karadeniz ile birlikte ev ziyaretlerinde bulundu. Başkan Aygün, ilk olarak aynı zamanda Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan’ın babası olan ilçeye uzun yıllar muhtar olarak önemli hizmetlerde bulunan Mehdi Altan’ın evine konuk oldu.

Geçmiş Olsun Dileklerini İletti

Mehdi Altan’ın ilçeye çok önemli hizmetlerde bulunduğunu belirten Başkan Aygün, Derince’nin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan muhtarımızı ziyaret etmek bizim için büyük mutluluk. Derince için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Rabbim kendilerine sağlık, huzur ve mutluluk versin inşallah dedi.  Derince’nin çınarlarından olan Mehdi Altan da ziyaretleri için Başkan Aygün’e teşekkür ederek, yapacağı çalışmalarda kolaylıklar diledi. Başkan Aygün, Mehdi Altan’ın evinden ayrıldıktan sonra ise hastalıkları dolayısıyla evlerinde ziyaret ettiği eski kapı komşusu Muzaffer Yalçınkaya ve belediye personeli Ayşe Akkuş Dağtekine de geçmiş olsun dileklerini iletti.