Başkan Aygün: Daima gençlerimizin yanındayız
18.11.2019
Anasayfa > Haberler > Aygün: Biz Birlikte Derinceyiz
Aygün: Biz Birlikte Derinceyiz
Yenikent Mahallesi'nde esnafları ziyaret eden Başkan Aygün, istişarenin kendileri için en önemli unsur olduğunu ifade ederek "Esnaflarımızı ziyaret ederek, kendileriyle hasbihal etmeye, görüş ve önerilerini dinlemeye devam ediyoruz. Çünkü biz birlikte Derinceyiz" dedi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçenin farklı mahallelerinde esnafları ve vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Başkan Aygün bu kez Yenikent Mahallesi’nde esnafların konuğu oldu. Derince Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, Derince Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Küçük, Yenikent Mahallesi Muhtarı Erol Küçük ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Karadeniz’in de eşlik ettiği programda ilçede hizmete sundukları ve hayata geçirecekleri projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Aygün, önemli mesajlar verdi. Katılımcı yönetim anlayışı gereği istişarenin kendileri için en önemli unsur olduğunu belirten Başkan Aygün, “Esnaflarımızı ziyaret ederek, kendileriyle hasbihal etmeye, görüş ve önerilerini dinlemeye devam ediyoruz. Çünkü biz birlikte Derinceyiz. Yenikent Mahallesinde konuk olduğumuz esnaflarımıza gösterdikleri samimi ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.