Başkan Aygün: Daima gençlerimizin yanındayız
18.11.2019
Anasayfa > Haberler > Semerkand Vakfı”ndan Muhabbet Gecesi
Semerkand Vakfı”ndan Muhabbet Gecesi
Semerkand Vakfı'nın düzenlediği Şehrin Sultanları Muhabbet Gecesi programı yoğun bir katılımla Derince'de gerçekleşti

Şehrin Sultanları Programı

Derincede bulunan Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde bu kez Semerkand Vakfı’nın düzenlediği Şehrin Sultanları Muhabbet Gecesi programı vatandaşları bir araya getirdi. Semerkand Vakfı Derince Temsilcisi Abdulaziz Topuz ve vakıf yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Mustafa Morgül, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, STK temsilcileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İlahi Ezgiler ve Kum Sanatı

Semerkand Vakfı Şehrin Sultanları Muhabbet Gecesi programı Mikail Şimşek’in sunumu ve şiirleriyle başladı. Servet Tekin”in ilahi ezgileriyle devam eden programda kum sanatçısı Veysel Çelikdemirin gösterisi de katılımcılar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi. Programa katılarak Semerkand Vakfına gönül verenleri yalnız bırakmayan Başkan Aygün de yaptığı konuşmada ‘Gönüllerin bir ve beraber olduğu bu geceye emek verenleri kutluyorum’ dedi.