Esnaflardan Başkan Aygün’e Teşekkür
Yenikent Kapalı Pazar 2 Aralık’ta Açılıyor
Anasayfa > Haberler > Kültürlerimiz En Büyük Zenginliğimiz
Kültürlerimiz En Büyük Zenginliğimiz
Sivas Kangal Çevre Köyleri Derneği'nin düzenlediği programa katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Ülkemizin her köşesi ayrı güzel. Kültürel mozaiğimiz bizim en büyük zenginliğimizdir" dedi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Sivas Kangal Çevre Köyleri Derneği Başkanı Emine Koçav ve yönetiminin Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlediği etkinliğe katıldı. Katılımcı yönetim anlayışıyla çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Aygün, “Katılımcı yönetim anlayışımız gereği tüm STK’larımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Ülkemizin her köşesi ayrı güzel. Bu güzellikleri yaşatmak için hep birlikte tüm gayretimizle çalışmaya devam etmeliyiz. Kültürel mozaiğimiz bizim en büyük zenginliğimizdir. Sivas Kangal Çevre Köyleri Derneğimizin düzenlediği bu etkinliği gönülden kutluyorum. Başkanımız Emine Koçav ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.