Başkan Aygün Çalışmaları Yerinde İnceliyor
Derince'de Kentsel Dönüşüm Başlıyor
Anasayfa > Haberler > Aygün: Bu Güzellikleri Beraber Yaşatmalıyız
Aygün: Bu Güzellikleri Beraber Yaşatmalıyız
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hafta sonu piknik yaparak güzel havanın tadını çıkartan vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İlçe Gençlik Kolları'nın düzenlediği pikniği de ziyaret eden Başkan Aygün, gençlere verdikleri öneme vurgu yaptı

Halkımızın İlgisi Bizleri Mutlu Ediyor

Doğası ve deniziyle kentimizin en gözde yaşam alanlarından biri olan Derince”de hafta sonu güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar mesire alanlarına ve sahile akın etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Çamlık Mesire Alanı”nda piknik yapan vatandaşları ziyaret ederek, onlarla sohbet etti. Derincelilerin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Başkan Aygün, “Hafta sonu piknik yaparak güzel havanın tadını çıkartan vatandaşlarımızla bir araya geldik. Mesire alanlarımıza halkımızın gösterdiği ilgi bizleri de mutlu ediyor. Bu güzellikleri hep beraber korumalı ve yaşatmalıyız” dedi.

Gençlerimiz Bizim İçin Çok Önemli

Başkan Aygün, vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Çamlık Mesire Alanında AK Parti Derince Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen Gençlik Kolları Teşkilat Pikniğine katıldı. Burada gençlerle tek tek sohbet eden Başkan Aygün, “Gençlerimize verdiğimiz önemi her fırsatta dile getiriyoruz. Onların fikirleri bizim için çok kıymetli. Geleceğe doğru emin adımlarla ilerlerken bizim en büyük gücümüz gençlerimiz.” dedi. Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan da gençlik olarak her zaman üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirterek etkinliğe katılımından dolayı Başkan Aygüne teşekkürlerini iletti.