Derincemiz İçin Çalışıyoruz
13.11.2019
Anasayfa > Haberler > Oyuncak Bak Derince’de Açıldı
Oyuncak Bak Derince’de Açıldı
Yavuz Sultan Mahallesi²nde hizmet verecek olan Engin Bilici²nin sahibi olduğu Oyuncak Bak işletmesinin açılışını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yaptı

Açılışı Belediye Başkanı Aygün Yaptı

Birbiri ardına çeşitli işletmelerin hizmete girdiği Derince’de hafta sonu yeni bir açılış töreni daha vardı. Yavuz Sultan Mahallesi Körfez Caddesi İtimat Sokak No: 7 adresinde hizmet verecek olan Oyuncak Bak’ın açılışına Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yanı sıra çevre esnafları da yoğun ilgi gösterdi.

Hayırlı ve Bereketli Kazançlar Temennisi

Oyuncak Bak işletmesinin sahibi Engin Bilici, ilçe halkına hizmet verecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek katılımlarından dolayı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve misafirlerine teşekkür etti. Başkan Aygün de yeni işletmenin Derince’ye hayırlı olmasını dileyerek, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.