Esnaflardan Başkan Aygün’e Teşekkür
Yenikent Kapalı Pazar 2 Aralık’ta Açılıyor
Anasayfa > Haberler > Halkımızın Mutluluğu Bizim İçin Çok Önemli
Halkımızın Mutluluğu Bizim İçin Çok Önemli
Sırrıpaşa ve Çenedağ mahallelerinde bir dizi incelemede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Kıymetli halkımızın huzur ve mutluluğu bizim için çok önemli. İnsan ve hizmet odaklı yönetim anlayışımızla ilçemizin her noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi

İlçe halkıyla her fırsatta bir araya gelen ve söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sahada gerçekleştirilen işlemleri de yerinde kontrol ediyor. Başkan Aygün bu kez Sırrıpaşa ve Çenedağ mahallelerinde yapılan çalışmaları inceledi. Belediye meclis üyeleri ve daire müdürlerinin de eşlik ettiği programda halkın huzur ve mutluluğu için çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirten Başkan Aygün, “Derincemiz genelinde vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelerek görüş, öneri ve taleplerini dinliyoruz. Kıymetli halkımızın huzur ve mutluluğu bizim için çok önemli. İnsan ve hizmet odaklı yönetim anlayışımızla ilçemizin her noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.