“STK’lar kentimizin değeridir”
19.11.2019
Anasayfa > Haberler > Muhtarlar Derince’de Buluştu
Muhtarlar Derince’de Buluştu
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli genelinde çalışmalarını sürdüren Muhtarlar Derneği Başkanlarını Yelken Kafede konuk etti

Kocaelide ilçe muhtar dernek başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen ve aylık rutin olarak yapılan toplantılar bu dönem ilk kez organize edildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen ilk buluşma Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Derince Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Karadeniz ve ilçe muhtar dernek başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda Başkan Aygün, hayata geçirdikleri hizmetler ve yapacakları projelerle ilgili bilgiler verdi. Muhtarlar derneği başkanları da ev sahipliği için Başkan Aygün’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Halka daha iyi hizmet vermek ve mahallelere yapılacak çalışmalarda koordinasyonun sağlanması amacıyla düzenlenen toplantıların her ay farklı bir ilçede devam edeceği belirtildi.