Derince’de Büyük Bir İhale Daha
12.02.2020
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den 41 Proje Vurgusu
Başkan Aygün’den 41 Proje Vurgusu
İstişare toplantısında muhtarlarla bir araya gelen Başkan Aygün, "Vaat ettiğimiz 41 projemizi hayata geçirerek Derincemizi yaşamaktan daha da mutluluk duyulan bir kent haline getireceğiz" dedi

Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Derince’ye hizmet etme noktasında istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, düzenli olarak sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ortak aklın önemine vurgu yapan Başkan Aygün, esnaf ziyaretleri ve vatandaş buluşmalarına da özen gösteriyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak istişare toplantısında ilçedeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya Başkan Aygün ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin, Adnan Pala, Ayşe Mamat ve AK Parti İlçe Yöneticisi Hakan Karadeniz de katıldı. Geride kalan beş aylık süreçte yapılan hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda Başkan Aygün, önemli mesajlar verdi.

Gençlik Merkezleri ve Sosyal Projeler

Başkan Aygün konuşmasında “Kentimize birlikte hizmet ettiğimiz muhtarlarımız ile değerlendirmelerde bulunduğumuz bu toplantılarımız bizim için çok önemli. İlçemizde yaşanan sorunların tespiti ve çözüm yolları konusunda muhtarlarımız ile koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Seçim sürecindeki taahhütlerimizi hızla yerine getirmeye başladık. Her mahalleye inşa edeceğimizi söylediğimiz Gençlik Merkezleri için ilk etapta Dumlupınar ve Fatih mahallelerinde çalışmalara başlıyoruz. Bunun yanı sıra sosyal belediyecilik noktasında Çözüm Masası, DERKİM, Alo Vefa ve Millet Kıraathanesini halkımızın hizmetine sunduk. Vaat ettiğimiz 41 projemizi hayata geçirerek Derincemizi yaşamaktan daha da mutluluk duyulan bir kent haline getireceğiz” dedi. Muhtarlar da düzenlenen istişare toplantılarının son derece verimli geçtiğini belirterek mahallelerine sundukları hizmetler dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası