Birlikte Çalışıyor, Birlikte Başarıyoruz
11.02.2020
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Şampiyonları Kutladı
Başkan Aygün Şampiyonları Kutladı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çeşitli branşlarda önemli derecelere imza atarak Derince'nin gururu olan sporcular Anıl Koçak, Süleyman Meydan ve Mert Doğan'ı tebrik etti

Derince, Sporun da Merkezi Oldu

Sporda önemli başarıların merkezi olan Derince’de gerek takım sporları gerekse bireysel branşlarda elde edilen dereceler ilçeyi sporun merkezi konumuna getirdi.  Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de elde ettikleri başarılarla ilçenin gururu olan sporcuları makamında kabul ederek, tebrik etti. Başkan Aygün, ilk olarak Down Sendromlular Futsal A Milli Takımı ile başta Avrupa üçüncülüğü olmak üzere birbirinden önemli başarılara imza atan Anıl Koçak ile bir araya geldi.

Altyapı ve Tesisleşme Vurgusu

Daha sonra İngilterede düzenlenen Sualtı Hokeyi U-24 Dünya Şampiyonasında altın madalya kazanan Milli Takımımızın Derinceli sporcusu Mert Doğan ile görüşen Başkan Aygün, son olarak Çorluda düzenlenen Muay Thai Kick Boks Şampiyonasında birinci olan Süleyman Meydan ile bir araya geldi. Sportif faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirten Başkan Aygün, “Gençlerimizin bu başarılara imza atması bizleri gururlandırıyor. Altyapıya ve tesisleşmeye yapacağımız yatırımlarla ilçemizdeki başarı artarak devam edecek” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası