Aspir Projesi Derince’de Hayat Buluyor
13.02.2020
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den Güreşlere Davet
Başkan Aygün’den Güreşlere Davet
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, tüm güreş severleri ve vatandaşları 13-15 Eylül tarihleri arasında İshakçılar'da düzenlenecek 16. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne davet etti

Son Değerlendirmeler Yapıldı

Bu yıl üç gün boyunca birbirinden önemli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan 16. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri için artık son hazırlıklar tamamlandı. İshakçılar’da düzenlenecek olan festival öncesi Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, güreş komitesi ile bir araya geldi. Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen görüşmede Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar ve İbrahim Şirin, Meclis Üyeleri İmdat Gülcan ve Bahattin Çelik, Çavuşlu Mahalle Muhtarı İsmail Turan, Derince Taşköprülüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erhan Çiftçi, Derince Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lokman Karaaslan ile güreş camiasının öne gelen isimlerinden Rıdvan Kara hazır bulundu.

Üç Gün Boyunca Devam Edecek

İshakçılar’da üç gün boyunca gerçekleşecek olan güreş organizasyonu ile ilgili son değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda Başkan Aygün, tüm güreş severleri ve vatandaşları bu büyük şölene davet etti. Derince’nin en önemli geleneklerinden biri olan Taşköprü Festivali’nin önemine vurgu yapan Başkan Aygün, 13 Eylül Cuma günü mehteran yürüyüşü ve Mevlidi Şerif ile başlayacak olan programın 15 Eylül Pazar günü düzenlenecek güreşlerle noktalanacağını ifade etti. Derince Belediyesi’nin Derince Taşköprülüler Derneği, İzmit Taşköprülüler Derneği ve Çavuşlu Köyü Yardımlaşma Derneği ile birlikte düzenleyeceği bu yıl ki etkinliklere güreş camiası, sporseverler ve bölge sakinlerinin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

16. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Programı:

13 Eylül Cuma:

13.30: Cuma Namazı’ndan sonra Mehteran eşliğinde kortej

14.00: Mevlidi Şerif

14 Eylül Cumartesi:

Dümbüldek Pınarı Mesire Alanı:

13.30: Mehteran Konseri

14.00: Kuran-ı Kerim Tilaveti

14.30: Tasavvuf Müziği Konseri ve Sema Mukabelesi (Mürsel Paşa Türk Müziği Topluluğu)

İshakçılar Er Meydanı

20.00: Konser (Ramazan Çelik)

15 Eylül Pazar:

10.00: Yağlı Güreşler

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası