Başkan Aygün: Pazarcı Kardeşlerimizle Anlaştık
14.09.2019
Anasayfa > Haberler > Derince'de Yeni Eğitim Dönemi Heyecanı
Derince'de Yeni Eğitim Dönemi Heyecanı
2019-2020 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla Derince'de düzenlenen İlköğretim Haftası etkinliklerine bu yıl Yunus Emre İlkokulu ev sahipliği yaptı

Eğitim Camiasını Buluşturan Tören

Yeni eğitim öğretim yılının başlangıcı ve ilköğretim haftası etkinlikleri dolayısıyla Derince’de Yunus Emre İlkokulu’nda bir program düzenlendi. Eğitim camiasını bir araya getiren programa Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Metin Eyiyürekli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Yunus Emre İlkokulu’nun bahçesinde gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Şiirler ve Halk Oyunu Gösterileri

Bu yıl Yunus Emre İlkokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen programda açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, yeni eğitim dönemi ile ilgili bilgiler verdi. Karabayır’ın konuşmasının ardından öğrenciler Ayşe İpek Güzel, Şeyma Yılmaz, Can Fereli ve Selin Erkoç, çeşitli şiirler seslendirdi. Abidin Pak İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin halk oyunu gösterilerini sahneledikleri program 4.sınıf öğrencilerinin 1.sınıf öğrencilerine ve protokole çiçek takdim etmesiyle devam etti. Yunus Emre İlkokulu’nda düzenlenen program protokolün okulun ilk ders zilini çalması ile sona erdi.