Başkan Aygün’den Gençlik Merkezi Müjdesi
11.09.2019
Anasayfa > Haberler > DER-MEK'te Kayıtlar Devam Ediyor
DER-MEK'te Kayıtlar Devam Ediyor
Yeni dönemde yedi ayrı eğitim merkezinde hizmet verecek olan Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları'nda kayıt süreci devam ediyor

Derince’de eğitime yönelik projeler arasında yer alan Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda (DER-MEK) yeni dönem kayıtları sürüyor. Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Merkezi ile birlikte hizmet verdiği DER-MEK’te bu yıl yine onlarca branşta kursiyerlere ücretsiz eğitim olanağı sunuluyor. 2 Eylül’de kayıt sürecinin başladığı Kusachi, Yenikent, Çınarlı ve Fatih Kurs Merkezleri’ndeki kurslara vatandaşların yoğun ilgisi söz konusu. Sırrıpaşa, Mersincik ve İbni Sina Kurs merkezlerinde ise kayıt tarihleri 23-27 Eylül aralığı olarak açıklandı. Öte yandan kurslarla ilgili bilgi edinmek isteyen vatandaşların 2231011 ve 2235635 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alabileceği belirtildi.