1071 Kongre Merkezi, Belediye Binası Oluyor
04.12.2019
Anasayfa > Haberler > Çocukların Bayram Hediyesi Zeki Amcalarından
Çocukların Bayram Hediyesi Zeki Amcalarından
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sosyal medya üzerinden kendisine video ile seslenerek oyun parkı isteyen çocuklara en güzel bayram hediyesini verdi

Sosyal Medyadan Seslenmişlerdi

Çocuklara ve gençlere yönelik projelerin her zaman öncelikleri olduğunu belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kapsamda özellikle her mahalleye bir Gençlik Merkezi yapılmasını çok önemsiyor. İlk etapta Fatih ve Dumlupınar mahallelerine Gençlik Merkezi projelerinin hemen başlayacağını duyuran Başkan Aygün, her fırsatta çocuklar ve gençliğe hizmetin önemine vurgu yapıyor. Başkan Aygün, bu kapsamda geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden kendisine video ile seslenen çocukları da unutmayarak onlara en güzel bayram hediyesini verdi.

Çocuklarımız Bizim Geleceğimiz

Kendisine sosyal medyadan video ile seslenerek oyun parkı isteyen çocukları önce belediyede konuk eden, sonra bölgeye giderek incelemelerde bulunan Başkan Aygün, parkın en kısa zamanda yapılacağını müjdelemişti. Çınarlı’da oturan minik öğrencilerin istedikleri park Kurban Bayramı öncesi tamamlanarak, kullanıma sunuldu. Parkın çocuklara bayram hediyesi olduğunu belirten Başkan Aygün, yaptığı açıklamada "Çocuklarımızın bayram hediyesi olan parkları hazır. Bayramın coşkusu en çok çocuklarımıza yakışıyor. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umudumuz. Her şey onların mutluluğu için” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası