Başkan Aygün’den Kurban Bayramı Mesajı
Derince’de İhaleye Yoğun Katılım
Anasayfa > Haberler > Derince'de Bayram Coşkuyla Kutlandı
Derince'de Bayram Coşkuyla Kutlandı
Derince'de Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Zübeyde Hanım Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma töreni STK'lar ve vatandaşların yoğun katılımına sahne oldu

Zübeyde Hanım Parkı’nda Tören

Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin ilçede geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma töreni bu yıl Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı’nda yapıldı. Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleşen ve katılımın yoğun olduğu bayramlaşma programına başta AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Garnizon Komutanı Vekili Dz. Alb. Yetkin Koçaş, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Kemal Bayraktar, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Yakup Güzeltepe, İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Aktaş, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK başkan ve yöneticileri, muharip gaziler, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Aygün ve Zeybek’ten Mesajlar

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bayramlar sevgi, saygı, muhabbet ve paylaşımın olduğu özel günlerdir. Bugünleri bizlere bahşeden rabbimize hamd olsun. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde hareket ederek, dış güçlerin ülkemiz üzerinde oynadığı oyunlara en güzel cevabı veriyoruz. Kurban Bayramı’nın başta Derinceli hemşehrilerimiz olmak üzere milletimize ve tüm İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ise yaptığı konuşmada, “Kestiğiniz kurbanların Allah nezdinde kabulünü diliyorum. Her günümüzün bayram tadında birlik, beraberlik ve barış içerisinde geçmesini temenni ediyorum” dedi. Zübeyde Hanım Parkı’nda düzenlenen program protokolün, bayramlaşma törenine katılan vatandaşlarla tek tek bayramlaşmasının ardından sona erdi.