Şairler ve Ozanlar Derince’de Buluştu
Derinceli Çiftçilere Aspir Tohumu Dağıtıldı
Anasayfa > Haberler > Derince'de Bayram Coşkuyla Kutlandı
Derince'de Bayram Coşkuyla Kutlandı
Derince'de Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Zübeyde Hanım Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma töreni STK'lar ve vatandaşların yoğun katılımına sahne oldu

Zübeyde Hanım Parkı’nda Tören

Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin ilçede geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma töreni bu yıl Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı’nda yapıldı. Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleşen ve katılımın yoğun olduğu bayramlaşma programına başta AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Garnizon Komutanı Vekili Dz. Alb. Yetkin Koçaş, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Kemal Bayraktar, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Yakup Güzeltepe, İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Aktaş, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK başkan ve yöneticileri, muharip gaziler, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Aygün ve Zeybek’ten Mesajlar

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bayramlar sevgi, saygı, muhabbet ve paylaşımın olduğu özel günlerdir. Bugünleri bizlere bahşeden rabbimize hamd olsun. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde hareket ederek, dış güçlerin ülkemiz üzerinde oynadığı oyunlara en güzel cevabı veriyoruz. Kurban Bayramı’nın başta Derinceli hemşehrilerimiz olmak üzere milletimize ve tüm İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ise yaptığı konuşmada, “Kestiğiniz kurbanların Allah nezdinde kabulünü diliyorum. Her günümüzün bayram tadında birlik, beraberlik ve barış içerisinde geçmesini temenni ediyorum” dedi. Zübeyde Hanım Parkı’nda düzenlenen program protokolün, bayramlaşma törenine katılan vatandaşlarla tek tek bayramlaşmasının ardından sona erdi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası