İshakçılar’da Güreş Heyecanı
11.09.2019
Anasayfa > Haberler > Aygün: Ülkemize Hizmet Etmek En Büyük Onur
Aygün: Ülkemize Hizmet Etmek En Büyük Onur
AK Parti Derince İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma töreni, birlik ve beraberlik görüntülerine sahne olurken, programda konuşan Başkan Aygün, önemli mesajlar verdi

Birlik ve Beraberlik Tablosu

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma töreni, coşku içerisinde geçerken teşkilatlardaki birlik ve beraberlik tablosu bir kez daha ortaya çıktı. AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşmaya Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri, mahalle başkanları, teşkilat yöneticileri ile AK Partili üyeler yoğun ilgi gösterdi.

Açılış Konuşması Çakıroğlu’ndan

Bayramlaşma töreninde ilk konuşmayı yapan isim AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, oldu. AK Parti’nin başarısındaki en önemli unsurun birlik ve beraberlik olduğuna değinen Çakıroğlu, “Kurban Bayramı dolayısıyla bugün burada yine bir aradayız. Her bayram olduğu gibi yine birlikte olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi. Bayramlaşma töreninde İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan da birer konuşma yaparak, katılımcıların bayramını kutladı.

Görevler Farklı Farklı Olabilir

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “En büyük sivil toplum kuruluşu siyasi yapılanmalardır. Dolayısıyla böylesi güzel bir yapı içerisinde ülkeye hizmet ediyor olmak en büyük onurdur. Bu duyguyu her kademede yaşayan bir ağabeyiniz olarak sizlerle beraberiz. Görevler farklı farklı olabilir. Görev istenmez verilir diye bir sözümüz var. Dünkü görevimiz, bugün ve yarın daha farklı olabilir. Bunlar gelip geçicidir ama önemli olan insanlıktır. Bu insanlık değerlerimizi koruyabiliyorsak ne mutlu bize. Bayramlarda zaten bu insanlık değerlerini bizlere hatırlatır, yaşatır. Bu vesileyle tüm teşkilatlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum”

18 Yıldır Salonlara Sığmıyoruz

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma töreninde son konuşmayı yapan isim AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, oldu. AK Parti’deki coşkusunun hiç bitmeden yıllardır devam ettiğini söyleyen Zeybek, “Ne mutlu bizlere ki 18 yıl sonra bile hala salonlara sığmıyoruz. AK Parti’nin başarısındaki sır birlik ve beraberliği. Saflarımızı zaten sıkı tutuyoruz daha da sık tutacağız. Aramıza asla fitneyi, fesadı sokmayacağız. Başka AK Parti yok, başka Recep Tayyip Erdoğan yok. Böyle bir lider Türkiye’ye kolay kolay gelmez. AK Parti ailesinin bayramını kutluyor, birlikte nice bayramlara ulaşmayı rabbimden niyaz ediyorum” dedi.