Başkan Aygün: Biz Büyük Bir Aileyiz
Derince'de Bayram Temizliği
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den Kurban Bayramı Mesajı
Başkan Aygün’den Kurban Bayramı Mesajı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kurban Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bayramlar, birlik, beraberlik ve dayanışmanın arttığı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği müstesna günlerdir. Bu özel günlerde birbirimizle kucaklaşarak ve kurbanlarımızı paylaşarak, gönüllerimizi birbirine daha da yaklaştırmalıyız. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Sadakatin ve fedakarlığın simgesi olan kurbanın ve Kurban Bayramının anlamını çok iyi idrak etmeliyiz. Kırgınlıkları bir kenara bıraktığımız, çocuklarımızı sevindirdiğimiz, büyüklerimizin hayır duasını aldığımız bir bayram süreci yaşamayı temenni ediyorum. Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın başta Derinceli hemşehrilerimiz olmak üzere milletimize ve tüm İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”