1071 Kongre Merkezi, Belediye Binası Oluyor
04.12.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Sürekli Halkın İçinde
Başkan Aygün Sürekli Halkın İçinde
Derince'de altyapı ve üstyapının tamamen yenilendiği Dernek Sokak'ta bölge sakinleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, "Halkımızın yaşamaktan daha da mutluluk duyduğu bir kent oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi

Altyapı ve Üstyapı Yenilendi

Vatandaşlardan gelen altyapı ve üstyapı düzenlemeleri ile ilgili taleplerin hızla giderildiği Derince’de yapımı tamamlanan Dernek Sokak, örnek bir görünüme kavuştu. İlk etapta Derince Belediyesi ekipleri tarafından kaldırımları ve üstyapısının söküm işleminin yapıldığı sokakta ardından İSU, Telekom, Sedaş ve İzgaz ekipleri tarafından altyapı tamamen yenilenmişti. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise Dernek Sokak, asfaltı, kaldırımları ve orta refüjü tamamen yenilerek kullanıma açılmıştı.

Başkan Aygün’e Teşekkür

Kısa süreçte tamamlanan Çenedağ Mahallesi Dernek Sokak’taki çalışmaların ardından Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, burada bölge sakinleri ile bir araya geldi. Salon 61’de gerçekleşen buluşmada vatandaşlara yapılan çalışmaları aktaran Başkan Aygün, “Halkımızın yaşamaktan daha da mutluluk duyduğu bir kent oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Bölge sakinleri de Dernek Sokak’ın yenilenmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası