Derince Belediyesi Personeline 153 Eğitimi
19.08.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Sürekli Halkın İçinde
Başkan Aygün Sürekli Halkın İçinde
Derince'de altyapı ve üstyapının tamamen yenilendiği Dernek Sokak'ta bölge sakinleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, "Halkımızın yaşamaktan daha da mutluluk duyduğu bir kent oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi

Altyapı ve Üstyapı Yenilendi

Vatandaşlardan gelen altyapı ve üstyapı düzenlemeleri ile ilgili taleplerin hızla giderildiği Derince’de yapımı tamamlanan Dernek Sokak, örnek bir görünüme kavuştu. İlk etapta Derince Belediyesi ekipleri tarafından kaldırımları ve üstyapısının söküm işleminin yapıldığı sokakta ardından İSU, Telekom, Sedaş ve İzgaz ekipleri tarafından altyapı tamamen yenilenmişti. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise Dernek Sokak, asfaltı, kaldırımları ve orta refüjü tamamen yenilerek kullanıma açılmıştı.

Başkan Aygün’e Teşekkür

Kısa süreçte tamamlanan Çenedağ Mahallesi Dernek Sokak’taki çalışmaların ardından Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, burada bölge sakinleri ile bir araya geldi. Salon 61’de gerçekleşen buluşmada vatandaşlara yapılan çalışmaları aktaran Başkan Aygün, “Halkımızın yaşamaktan daha da mutluluk duyduğu bir kent oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Bölge sakinleri de Dernek Sokak’ın yenilenmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Aygün’e teşekkür etti.