Aygün: Derdiniz Bizim Derdimizdir
Derince Belediyesi Personeline 153 Eğitimi
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün: Biz Büyük Bir Aileyiz
Başkan Aygün: Biz Büyük Bir Aileyiz
Kurban Bayramı dolayısıyla, belediyede birimleri tek tek gezerek çalışanların bayramını kutlayan Başkan Aygün, "Biz çalışanlarımızla beraber Derince'ye hizmet eden büyük bir aileyiz" dedi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kurban Bayramı öncesi mesainin son gününde belediye çalışanları ile bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Derince Belediyesi çalışanlarının bulunduğu merkez bina ve ek hizmet binasında birimleri tek tek gezen Başkan Aygün, çalışanların Kurban Bayramı’nı kutladı. Derince’ye hizmet etmek noktasında herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini belirten Başkan Aygün, “Gönül belediyeciliği şiarıyla çıktığımız yolda biz çalışanlarımızla beraber Derince’ye hizmet eden büyük bir aileyiz. Hedefimiz halkımızın gönlüne girmek, taleplerine çözüm üretmek. Bu anlayışla hizmet veren tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.