İlk Gençlik Merkezi Dumlupınar’a Yapılacak
16.09.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den Müftü Cihan’a Ziyaret
Başkan Aygün’den Müftü Cihan’a Ziyaret
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli İl Müftüsü olarak göreve başlayan Sinan Cihan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Manisa İl Müftülüğü görevini yürütürken Kocaeli İl Müftülüğü görevine atanan Sinan Cihan’a nezaket ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,  yeni İl Müftüsü olarak göreve başlayan Sinan Cihan’ı ziyaret ederek, hayırlı görevler temennisinde bulundu. Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Aygün, “Kentimizdeki kurum ve kuruluşlarımızla uyum içerisinde çalışmaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda ziyaret ettiğimiz Kocaeli İl Müftümüze yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan da kente kazandırdığı hizmetler ve nezaket ziyaretinden dolayı Başkan Aygün’e teşekkür etti.