Derince Meclisi’nin Özel Konukları
03.12.2019
Anasayfa > Haberler > Doğru Oto Yıkama Derince’de Hizmete Açıldı
Doğru Oto Yıkama Derince’de Hizmete Açıldı
Derince Yavuz Sultan Mahallesi'nde hizmet verecek olan Erkan Doğru'ya ait Doğru Oto Yıkama'nın açılışını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yaptı

Son dönemde birbiri ardında işletmelerin açıldığı Derince’de yeni bir işyeri daha hizmete girdi. Oto yıkama üzerine faaliyet gösterecek olan Derince’nin yeni işletmelerinden Doğru Oto Yıkamanın açılışı dolayısıyla bir program düzenlendi. Yavuz Sultan Mahallesi Sevgi Sokak No: 5 adresinde hizmet verecek olan Doğru Oto Yıkamanın açılışı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Bahattin Çelik, yavuz Sultan Mahalle Muhtarı Hamiyet Kağıtlı ve çevre esnafların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Erkan Doğrunun sahibi olduğu işyerinin açılışını yapan Başkan Aygün, hayırlı kazançlar temennisinde bulunmayı ihmal etmedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası