Başkan Aygün: Biz Büyük Bir Aileyiz
Derince'de Bayram Temizliği
Anasayfa > Haberler > Doğru Oto Yıkama Derince’de Hizmete Açıldı
Doğru Oto Yıkama Derince’de Hizmete Açıldı
Derince Yavuz Sultan Mahallesi'nde hizmet verecek olan Erkan Doğru'ya ait Doğru Oto Yıkama'nın açılışını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yaptı

Son dönemde birbiri ardında işletmelerin açıldığı Derince’de yeni bir işyeri daha hizmete girdi. Oto yıkama üzerine faaliyet gösterecek olan Derince’nin yeni işletmelerinden Doğru Oto Yıkamanın açılışı dolayısıyla bir program düzenlendi. Yavuz Sultan Mahallesi Sevgi Sokak No: 5 adresinde hizmet verecek olan Doğru Oto Yıkamanın açılışı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Bahattin Çelik, yavuz Sultan Mahalle Muhtarı Hamiyet Kağıtlı ve çevre esnafların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Erkan Doğrunun sahibi olduğu işyerinin açılışını yapan Başkan Aygün, hayırlı kazançlar temennisinde bulunmayı ihmal etmedi.