Derince’de İhaleye Yoğun Katılım
09.08.2019
Anasayfa > Haberler > Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandılar
Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandılar
Hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarını uğurlamak için Derince Kent Meydanı'nda düzenlenen programa Başkan Aygün de katıldı

Kur’an-ı Kerim Tilaveti Okundu

Derince’den hac ibadetlerini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan 60 hacı adayı için Kent Meydanı’nda bir program tertip edildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de bu anlamlı programa katılarak hacı adaylarını ve ailelerini yalnız bırakmadı. İlçe Müftülüğü görevlilerinin yer aldığı programda ilk olarak Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi. Kafile Başkanı Kadir Korkmaz yaptığı konuşmada “Gidenin de gönderenin de mutlu olduğu bir yola çıkıyoruz. Kabe’ye gidenler Allah’ın özel misafirleridir. Rabbim hepimize hac ibadetini ifa etmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

Başkan Aygün Yalnız Bırakmadı

Yola çıkacak 60 hacı adayı için düzenlenen programa katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptığı konuşmada “Dinimizde farz olan hac ibadetini yerine getirmek için yola çıkacak olan kardeşlerimizi şimdiden tebrik ediyorum. Allah ibadetlerini kabul etsin inşallah. Böyle bir gecenin misafiri olmak, böyle bir gecede hacı kardeşlerimizi uğurlamak bize de nasip oldu. Hac görevini yaparken birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun tekrar canlanması için ümmeti Muhammede dua edin. Rabbim, yolunuzu açık eylesin” dedi. Uğurlama programı hacı adaylarının yakınlarıyla vedalaşmasının ardından sona erdi.